11 Aralık 2013 Çarşamba

77 kitaplık yılbaşı çekilişimizdeki kitapları tanıyalım - Orkinos Yayınları


   
2014'e bu kadar az kalmışken RKBT olarak kitapseverlere verilecek en güzel yeni yıl hediyesinin kitap olduğunu düşündük ve böylece bu çekiliş fikri ortaya çıktı. Sağ olsun yayın evleri de bu fikrimize destek olup gerçeğe dönmesini sağladılar. Katılan tüm yayınevi ve yazarlara katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. 



Ahmet Karayün, Altın Bilek Yayınları, Arkadya Yayınları, Arunas Yayıncılık, Aspendos Yayınevi, Delidolu, Destek Yayınları, Dex Plus, Eksik Parça Yayınları, Emrah Özdemir, Feniks Kitap, İthaki Yayınları, Martı Yayınları, Maya Kitap, Orkinos Yayınları, Panama Yayıncılık, Parodi Yayınları, Yabancı Yayınları




Seni İzliyorum
(6 kişiye hediye)


Sayfa Sayısı: 352
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Orkinos Yayınları


Aşkın henüz ne olduğunu bilmeyen bir kadın ve onun sadece karanlık yüzünü bilen bir adamın lezzetli, romantik ve bağımlılık yaratan ilişkileri... Venedikte tarihi bir sarayın fresklerini restore eden Elena, yakışıklı, çekici dünyaca ünlü Sicilyalı restoran şefi Leonardonun erotik isteklerine fütursuzca boyun eğer ve bundan zamanla büyük bir haz duyar. Tereddütlerin yerini gün geçtikçe lezzetli oyunlar alır... Tadılmamış lezzetlerin ve hissedilmemiş hazların verdiği büyük keyif... "Rahatla Elena, düşünmeyi bırak. Bugün görmenin başka yolları da olabileceğini öğreneceksin."
"Onlarınki sadece zevki arama yolculuğuydu..."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder